Kleine beurt bij Vakgarage Van Dorp in Nieuw-Beijerland

Bij Vakgarage Van Dorp wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Van Dorp niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Van Dorp voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Nieuw-Beijerland altijd langs Vakgarage Van Dorp om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Nieuw-Beijerland? Kom dan langs Handelstraat 15 in Nieuw-Beijerland (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragevandorp.nl of bel naar 0186-691987.

Contactgegevens

Vakgarage Van Dorp
Handelstraat 15
3264 XZ Nieuw-Beijerland

tel.: 0186-691987
mail: info@vakgaragevandorp.nl