APK in Nieuw-Beijerland 

Bij  Vakgarage Van Dorp is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Van Dorp uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Van Dorp geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Nieuw-Beijerland die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Nieuw-Beijerland en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Nieuw-Beijerland? Kom dan langs Handelstraat 15 in Nieuw-Beijerland (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragevandorp.nl of bel naar 0186-691987.

Contactgegevens

Vakgarage Van Dorp
Handelstraat 15
3264 XZ Nieuw-Beijerland

tel.: 0186-691987
mail: info@vakgaragevandorp.nl